Apple představí něco zajímavého 25 března.

//Apple představí něco zajímavého 25 března.

Apple představí něco zajímavého 25 března.

Následující prezentace Apple může se konat 25 března, dozvěděl se o tom autoritativní BuzzFeed News ze svých znalých zdrojů.
Podle zprostředkovatelů vydání, akce bude úplně věnována servisů a službám, a headlinerem tu bude obnovena platforma Apple News, která umožní uživatelům přístup k placeným novinám a časopisům prostřednictvím jediného předplatného.
Podle tradice posledních let, nadcházející událost bude probíhat v Divadle Steva Jobse na území nového areálu Apple.

Jak informují zdroje BuzzFeed News, z důvodu že akce bude úplně věnována servisů a službám, očekávat že Apple představí taký hardwarové produkty nestojí za to.

V každém případě, uvádí BuzzFeed, vydání nových iPad a iPad Mini, sluchátek AirPods a bezdrátové nabíjecí stanice AirPower jasně by mohl posunout pozornost od digitálních produktů společnosti, rozvoji kterých se věnuje taký dost času.

Kdy bude představena služba Apple video

Je také zajímavé, že zdroje BuzzFeed News neříkaly nic o video službě společnosti Apple, které by mělo být zahájeno letos. Možná o tom se od společnosti dozvíme v jiné akci. Za tímto účelem je celosvětová konference vývojářů vhodná, která se letos podle městské správy v San José bude konat od 3. června do 7. června ve výstavním centru McEnery.

Cena předplatného pro Apple News

Dříve v iOS 12.2 byl objeven odkaz na službu nazvanou Apple News Magazines, která údajně měla otevřít přístup k několika placeným časopisům za pevnou cenu. Současně, v kolik Apple ocení balíček předplatného digitálních publikací prezentovaných na webu Apple News, je stále neznámo. Je možné, že bude odpovídat ceně předplatného společnosti Apple Music a bude dotována uživatelům z rozvojových zemí.

2019-02-18T20:13:22+01:0018 února, 2019|news|