Apple byl uznáván jako lídr ve vývoji rozšířené reality

//Apple byl uznáván jako lídr ve vývoji rozšířené reality

Apple byl uznáván jako lídr ve vývoji rozšířené reality

Argumentovat faktem, že Apple je kultovní korporace, která může být nazývána životním stylem, je nesmysl. Společnost má na celém světě miliony stoupenců, kteří jsou připraveni přijmout bez šepotu to, co uvolňuje, nebo se chystá vydat. Někdy tato rezignace vede k naprosto absurdní situaci. Například, stejně jako v případě chytrých brýlí, se kterými Apple vstoupil do top tří vedoucích představitelů průmyslu, navzdory skutečnosti, že je nejen neuvolnil k prodeji, ale ani neoznámil.
Výzkumná firma Digi-Capital spolu s Augmented World Expo provedla studii, jejímž cílem bylo zjistit nejvlivnější výrobce technologií, které jsou základem inteligentních brýlí a rozšířených a virtuálních realitních sluchátek. Výsledkem průzkumu, kterého se zúčastnili vedoucí průmyslových podniků, vrcholoví manažeři a účastníci Exposed World Expo konference, se ukázalo, že 77% respondentů uvedlo společnost Microsoft s HoloLens jako první, 67% upřednostňovalo Magic Leap. , a 43% – Apple chytré body, které ještě nevyšli, ale jsou již mezi prvními třemi.


Zjištění respondentů jsou s největší pravděpodobností založena na úspěších společnosti Apple v oblasti rozšířené reality. Společnost z Cupertina, stejně jako nikdo jiný, nedokázala tento trend rozvíjet na mobilních zařízeních a měnit naše chápání pohodlí této technologie. Další věc je, že pouze s vydáním chytrých brýlí Apple, může rozšířená realita skutečně ožít, najít uplatnění v mnoha různých oblastech našeho života.

Apple Glass

Pokud někdo vydá skutečně oblíbené chytré brýle pro každodenní použití, pak to bude Apple, říkají respondenti. Podle jejich názoru se jedná o inteligentní brýle „s lidskou tváří“, jejichž uplatnění lze nalézt nejen v podnikovém prostředí, ale i mezi běžnými uživateli.

Hlavní věc je, že respondenti vyjádřili své přání, aby chytré brýle Apple vycházely levně. Jinak může mnoho potenciálních kupujících tuto akvizici omezit a rozhodnout se, že nechtějí na sebe nést tolik drahých zařízení. Toto stanovisko podpořilo několik respondentů najednou, což jasně ukázalo, že nebudou uvažovat o koupi brýle Apple, pokud budou drahé jak Google Glass za 999 USD.

Kdy Apple Smart brýle vycházejí

Podle pověstí, Apple Glass vstoupí na trh ne dříve než 2022 roku. To je zatím vše, co je známo o budoucích bodech společnosti. Proto bude Apple muset udělat spoustu práce, aby v době vydání, jeho řešení nejen vypadalo technologicky, ale také měl nějaký užitek pro každodenní použití. Nicméně vzhledem k tomu, že designéři a inženýři společnosti žijí před námi o několik let, existují naděje, že uspějí.

2019-06-03T11:20:37+01:003 června, 2019|news|