Televizory Samsung Smart TV obdržely aktualizaci s podporou aplikace Apple TV a AirPlay 2

//Televizory Samsung Smart TV obdržely aktualizaci s podporou aplikace Apple TV a AirPlay 2

Televizory Samsung Smart TV obdržely aktualizaci s podporou aplikace Apple TV a AirPlay 2

Ne všechna Apple řešení společnosti lze vysvětlit, ale lze je rozdělit do dvou kategorií. Řešení první kategorie se týkají obchodní strategie a nejjednodušší. Nakonec ponechávají uživatelům možnost prokázat společnosti, že to bylo špatné. To byl případ zvýšení cen na iPhone, který postupně začal klesat. Rozhodnutí druhé kategorie jsou však ideologického charakteru a vzhledem k tomu, že nesouvisejí s předchozí politikou společnosti, způsobují spíše bezmocné překvapení. Jednou z nich je podpora aplikací AppleTV a technologie AirPlay 2, kterou televizory Samsung získaly.

Včera, současně s vydáním iOS 12.3 a tvOS 12.3, začala distribuce aktualizace pro chytré televizory Samsung. Záměrně nepoužíváme slova „release“, protože v současné době je popsaná aktualizace dostupná pouze omezenému počtu uživatelů. Alespoň, že aktualizace se dostane do Ruska ne dříve než v létě.

Televizory s podporou technologie AirPlay
Tato aktualizace bude k dispozici na všech inteligentních televizorech vydaných v roce 2019 a na některých modelech 2018. Zahrnuje podporu technologie AirPlay 2 a aplikací iTunes a Apple TV, které byly dříve dostupné výhradně na zařízeních Apple. Právě tato zpráva překvapila mnoho uživatelů, kteří jednomyslně prohlásili, že Jobs by nikdy obětoval blízkost ochranných známek společnosti.

Je jasné, že Apple otevřel iTunes a AppleTV pro televizory Samsung, aby rozšířil svůj vliv. Koneckonců, Apple TV aplikace nese dvě nové služby společnosti: AppleTV kanály, který je již k dispozici pro použití, a Apple TV +, jehož vydání bude probíhat pouze na podzim.

V Cupertinu studovali trh a dospěli k závěru, že většina uživatelů stále preferuje sledování filmů a televizních pořadů v televizi. A vzhledem k vysokým nadějím, které společnost umístí na své nové platformy, bylo prostě hloupé ignorovat trh s inteligentními televizory. V tomto případě by se totiž společnost Apple zbavila několika milionů účastníků, což by jí umožnilo rychle zdůvodnit investici.

2019-05-16T11:48:11+01:0016 května, 2019|news|