Závisí na této osobě, které produkty společnosti Apple vyjdou a které ne.

//Závisí na této osobě, které produkty společnosti Apple vyjdou a které ne.

Závisí na této osobě, které produkty společnosti Apple vyjdou a které ne.

 

Je známo, že Steve Jobs, který byl vedoucím společnosti Apple, byl neustále zapojen do vývoje nových produktů společnosti. Často on byl ten, kdo měl poslední slovo ohledně zavádění konkrétní inovace. Ale po jeho smrti nebyla role člověka, který se nechal kritizovat neúspěšné myšlenky, ponechán neobsazený. Nyní, jako hlavní kritik společnosti Apple, je Phil Schiller, současný viceprezident mezinárodního marketingu, který se ne stydí jednát tvrdě.

Podle The Information, Schiller je dnes jedním z mála, kdo má právo veta. Je to ten, kdo může zaměstnancům, dokonce i osobám, které nejsou přímo podřízeni, říkat, že rozhodnutí je neúspěšné a musí být zcela opuštěno nebo přepracováno nejradikálnějším způsobem. Stejně tak Steve Jobs, který dává přednost kontrole všech fází vývoje produktů, proto aby spotřebitelé byli potěšeni tím, že vynakládali své peníze na ně.

Nový Steve Jobs
„[Schiller] má velmi velký vliv na to, jak se produkty společnosti Apple vyvíjejí, a pokud to neschválí, může projekt snadno odmítnout,“ řekl jeden z Schillerových podřízených. – Když vývojový tým představil novou funkci pro Spotlight, jeden z Schillerových asistentů, který se zúčastnil letáku, oznámil, že jeho odpověď byla – „ani náhodou“. Zavedení této funkce bylo odloženo. “

Ale Tim Cook pracuje zcela jinak, říkají partneři The Information. Nikdy si nedovolí, aby si odřízl rameno a raději by se nejprve porozhlédl s místopředsedy, pokud to vyžaduje jeho přímé rozhodnutí. Bylo to s příchodem Cooka na Apple, že viceprezidenti začali něco znamenat, protože když byl Jobs generálni, neváhal dělat všechna rozhodnutí sam, aniž by požadoval nějakou radu a doporučení od vrcholových manažerů.

2019-03-04T11:41:25+01:004 března, 2019|news|